Az Aranyi család pincéje a Strázsa-hegy egyik legautentikusabb és talán az egyik legszebb panorámával rendelkezik. Több rendezvény kapcsán ebből kifolyólag kerül ide a panorámaszínpad.
A család több generáció óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A négy testvér közül a legfiatalabb Botond viszi a családi vállalkozás bortermelési és vendéglátási egységét.

Nagy eséllyel, ha a Kadarka soron jártok és betértek az Aranyi pincébe ott is találjátok a vörös hajú, szalmakalapos borászembert, Aranyi Botondot, aki biztosan megvendégel Benneteket egy pohár borra.

A helyszín teljesen alkalmas családi rendezvények, keresztelők, konfirmációk, lány- és legénybúcsúk, születésnapok, névnapok, ballagások és egyéb rendezvények megtartására.

Mint már sokan tudjátok, az Aranyi pince új helyre, a monori Strázsa-hegy legfrekventáltabb pontjára, a Kadarka sorra költözött. Az új helyszín sokkal tágasabb egy gyönyörű terasszal és talán a pincefalu legszebb panorámájával rendelkezik.

Sok újdonsággal és lehetőséggel várunk benneteket a jövőben. Programjainkért, nyitva tartásunkért kövessétek a Facebook oldalunkat!