KultPince a kultúra, a bor és a gasztronómia találkozóhelye, rendezvényhelyszín, különleges esküvő helyszín, céges rendezvények helyszíne

A KultPince a pincefalu egyik legnagyobb befogadóképességű pincéje. Népszerű és hangulatos rendezvényhelyszín, sok fiatal pár köti össze itt az életét, szívesen ünnepelnek nálunk születésnapokat, tartanak névnapi bulikat vagy céges vacsorákat, csapatépítő rendezvényeket. Köszönhető ez többek között a pincefalu nyújtotta különleges környezetnek, séfünk kiváló konyhájának, a barátságos kiszolgálásnak és a családias hangulatnak is.

A 3000 m2-es területen egy 90-100 fős  zárt, fűthető, légkondicionált, közvetlen kertkapcsolattal rendelkező fröccsterasz, 40 fős kapacitású kisebb rendezvényterem, melegkonyhával és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező fogadóépület, mintegy 50-60 fő befogadóképességű pince, valamint saját parkoló található. A rendezvényhelyszín professzionális prezentációs technikával (projektor, motoros vászon, audiovizuális rendszer) felszerelt és internet-kapcsolattal rendelkezik. Mind a rendezvényterem, mind pedig a fröccsterasz akadálymentes, így mozgásukban korlátozott személyeket is tudunk fogadni.

A KultPince helyet ad a családi és céges rendezvények mellett kiállításoknak, tematikus boresteknek, különböző zenei és egyéb kulturális eseményeknek – annak érdekében, hogy pincénk valóban a bor, a gasztronómia és a kultúra találkozóhelye legyen.