A pincészet már évtizedek óta a család részére ízletes borok készítésével foglalatoskodik. A Pincébe fektetett sok energia és munka gyümölcseként megtalálható nálunk rozé, fehér és vörösbor is.


A Petrovai Pince egy családi vállalkozássá alakult és 2017-ben nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, mint vendéglátó egység és rendezvényhelyszín. Már számos családi esemény, baráti összejövetel és esküvő került nálunk megrendezésre. A rengeteg pozitív visszajelzés és a sok elégedett, hálás vendég megerősített bennünket abban, hogy a vállalkozásunkat bővíteni kell annak érdekében, hogy egy még szélesebb körű szolgáltatást tudjunk nyújtani a jövőben. A Pincészet vár minden kedves vendéget és arra járót a Strázsahegy legédesebb során, a Mézes soron. Leginkább családias, kellemes légkör és a házias ízek jellemeznek bennünket. Minden étel nagy gondossággal és alaposan összeválogatott hozzávalókból készül, hogy a vendégeknek egy maradandó pozitív élményt tudjunk nyújtani.

A jó család egység, szövetség, menedék, ahol jól és biztonságban érezhetjük magunkat. A családias légkör megteremtése, az együttlét meghittsége sok összetevőből áll. Nem alkalmas rá minden helyszín. Talán a legfontosabb, hogy kötetlen hangulatban tudjuk megélni az érzéseinket, a meghitt pillanatokat. A monori Petrovai Pince tulajdonosai arra törekedtek, mikor családi örökségüket, a strázsahegyi pincét vendéglátó helyszínné alakították, hogy a derűs hangulatú beszélgetések, a fontos pillanatok tökéletes helyszíne legyen. Családias hangulatával, házias ízeivel, barátságos kiszolgálásával sikerül elérni, hogy a vendégek szép emlékként őrizzék meg a Petrovai Pincében eltöltött időt.