Egy régi álom vált valóra 2017-ben,
amikor is kinyitottuk ajtónkat a mozgásban és fejlődésben lévő trendek követése érdekében, pincénk is új köntöst vesz magára. A minőségi ételek egész évben elérhetőek, séfünk keze alatt áll össze.
Széles gasztronómiai kínálatával új utat nyit mind családi, céges rendezvények, borkóstolók, de legyen szó leány vagy legénybúcsúról. Pincénkben, lehetőség van egyéni bográcspartira, szervezett borkóstolóra, de egy délutáni kártyaparti se akadály.


A soron sétálva egy olyan helyet álmodtunk meg ahol a fiatalok és idősebbek egyaránt jól érezhetik magukat. Legyen szó egy sétáról, esetleg egy quad túráról, vagy ezeket kombinálva.
A Strázsa hely tökéletes minden évszakban, és lenyűgöző… legyen az akár egy levendulaszüret vagy egy idény szerinti fesztivál.

Kérjük, tekintsék át részletes ajánlatainkat, melyek mindegyike az egyedi elképzelések és speciális igények szerint rugalmasan módosítható.
Engedjék meg, hogy az Önök igényeire szabott egyedi ajánlatunk pontos kidolgozása érdekében személyes találkozót javasoljak.

Bízunk benne, hogy ajánlatunk felkeltette érdeklődésüket és pincénk kiváló szolgáltatásaival részesei lehetünk életük egy felejthetetlen napjának!

További információ és elérhetőség: https://www.facebook.com/MonoriPincefaluFranciPince